ASTA-ex

Tarkka GPS ohjausjärjestelmä kaikkiin puomilla varustettuihin alustakoneisiin.

TEKNISET TIEDOT

Hanki offline -käyttöä varten tietolomake, joka sisältää tietoja tuotteesta ja teknisistä tiedoista.

RISUTEC ASTA-EX -MERKINTÄ JA -OHJAUSLAITE METSÄOLOSUHTEISIIN

ASTA-ex auttaa sinua löytämään lähimmän geopisteen ennalta määritellystä paikasta tai ruudusta senttimetrin tarkkuudella istutusta, mätästystä, kaivamista ja muita tarpeita varten, jotka hyötyvät määritellyn etäisyyden asettamisesta.

Puomiin asennettu ohjaus ja merkintä

Maankäytön optimointiin metsässä ja maastossa. ASTA-ex opastaa kuljettajaa haluttuihin pisteisiin.

Kaivinkoneen sijainti maastossa näkyy reaaliajassa hytin näytöltä. Jopa ilman Internet -yhteyttä. ASTA-ex ohjaa käyttäjän lähimpään näytöllä olevaan pisteeseen.

Ruudukkuvalikolla käyttäjä voi määrittää rivien ja sarakkeiden etäisyyksiä. Vaihteleva määrä rivejä merkintä-/istutuspisteitä, enintään kuusi riviä voidaan valita kerrallaan.

Tietojen tallennus. Järjestelmä tallentaa merkintöjen / istutettujen taimien sijainnin. Muita tärkeitä datapisteitä ovat esimerkiksi ajettu reitti – joka voidaan käyttää muissa suunnitteluskenaarioissa.

Senttimetritarkkuus online-RTK ja GPS offline-tiloja varten.

Hallinta- ja seurantaominaisuudet; projektijohtoa varten.

On mahdollista luoda ruudukko työpöydän ääreltä tai paikan päältä, istutuksia ja paljon muuta varten.

MEDIAGALLERIA

LIITTYVÄT TUOTTEET

Usein kysytyt kysymykset

Oikean metsäkaivurin valinta riippuu käytöstä. Lue näkemyksemme aiheesta blogistamme täältä:

Tarjoamme vaihtelevia takuuaikoja tuotteesta riippuen. Tyypillinen takuu on vuosi tai 1000 tuntia sen mukaan, kumpi tulee ensin.

Paras tapa valita oikea malli on ottaa meihin yhteyttä suoraan . Voit käyttää tuotevalitsijamme myös täällä:

Tarjoamme rahoitusta kumppaneidemme kautta tietyissä paikoissa ota meihin yhteyttä ja kysy rahoitusta alueellasi. Voit lukea lisää rahoitusvaihtoehdoistamme täältä:

Teemme yhteistyötä urakoitsijoiden, yritysten ja metsänomistajien kanssa. Filosofiamme on rakentaa metsä ottaen huomioon kaikki taloudelliset ja ympäristölliset arvot. Siksi teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa myös maa-alueiden kunnostamisessa ja metsittämisessä sekä eri hiilidioksidin talteenottohankkeissa.

Koulutamme avainhenkilöstön asennuksen ja valmistuksen aikana laitteidemme toimintaan, jotta he voivat huoltaa ja huoltaa koneyksiköitä. Tarjoamme myös etäyhteyttä mekaanikkokäyntien määrän vähentämiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Alueestasi riippuen meillä on laaja jälleenmyyjä- ja palvelukeskusverkosto, joka varmistaa operatiivisen suorituskyvyn.