ASTA-x

ASTA-x on tarkka kädessä pidettävä GPS- ja RTK-ratkaisu pisteiden sijaintiin ruudukossa ja tietojen keräämiseen kentällä.

TUOTESELOSTE

Lataa tekniset tiedot saadaksesi lisätietoja.

ASTA-x Tarkka GPS-kämmenlaite ja RTK-ratkaisu

ASTA-x on tarkka monikäyttöinen ja kannettava, joka käyttää GIS / GNSS-vastaanotinta online- ja offline-toimintoja varten.

monikäyttöinen kartoitus ja merkintä

ASTA-x auttaa sinua etsimään lähimmän geopisteen ennalta määritetystä ruudukosta senttimetrin tarkkuudella istutusta, pylväiden ja paalujen merkintää, muokkausta, poraa ja muita sovelluksia varten, jotka hyötyvät määritetyn etäisyyden luomisesta. Se on ihanteellinen ratkaisu metsätalouteen, viininviljelyyn, hedelmätarhoihin ja muuhun.

Reaaliaikaisen dokumentoinnin avulla voit dokumentoida tuloksia kaikista kiinnostavista numeerisista muuttujista tarkoilla, georeferoituilla datapisteillä. ASTA-x sisältää pilvipalvelun palvelun tietojen hakemiseen ja käsittelyyn sekä tehokkaat API: t, jotka mahdollistavat reaaliaikaisen integroinnin mihin tahansa GIS- tai maantieteelliseen ERP-järjestelmään. Ratkaisu myös helpottaa liiketoimintaprosessien uudelleensuunnittelua urakoitsijoiden ja asiakkaiden välillä, mikä lisää avoimuutta osapuolten välillä, kuten siirtyminen tunti- tai aluekohtaisista palkkioista piste- tai yksikkökohtaisiin laskutuksiin.

MEDIAGALLERIA

LIITTYVÄT TUOTTEET

Usein kysytyt kysymykset

Oikean metsäkaivurin valinta riippuu käytöstä. Lue näkemyksemme aiheesta blogistamme täältä:

Tarjoamme vaihtelevia takuuaikoja tuotteesta riippuen. Tyypillinen takuu on vuosi tai 1000 tuntia sen mukaan, kumpi tulee ensin.

Paras tapa valita oikea malli on ottaa meihin yhteyttä suoraan . Voit käyttää tuotevalitsijamme myös täällä:

Tarjoamme rahoitusta kumppaneidemme kautta tietyissä paikoissa ota meihin yhteyttä ja kysy rahoitusta alueellasi. Voit lukea lisää rahoitusvaihtoehdoistamme täältä:

Teemme yhteistyötä urakoitsijoiden, yritysten ja metsänomistajien kanssa. Filosofiamme on rakentaa metsä ottaen huomioon kaikki taloudelliset ja ympäristölliset arvot. Siksi teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa myös maa-alueiden kunnostamisessa ja metsittämisessä sekä eri hiilidioksidin talteenottohankkeissa.

Koulutamme avainhenkilöstön asennuksen ja valmistuksen aikana laitteidemme toimintaan, jotta he voivat huoltaa ja huoltaa koneyksiköitä. Tarjoamme myös etäyhteyttä mekaanikkokäyntien määrän vähentämiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Alueestasi riippuen meillä on laaja jälleenmyyjä- ja palvelukeskusverkosto, joka varmistaa operatiivisen suorituskyvyn.