Search
Close this search box.
Ma - pe 8 - 17 (UTC + 02: 00)
+358 50 338 9160

L-sarja

Ammattimaiseen taimikonhoitoon ja biomassankorjuuseen.

tehokas taimikonhoito yhdistettynä energiapuukorjuuseen

Pienennä istutuskustannuksia, laajenna alueitasi ja pidennä istutuskautta – ASP Planter on suunnattu maksimaaliseen tuottavuuteen suurilla alueilla ja metsitysprojekteissa.

Ennakkoraivaava energiapuukorjuulaite harvesterialustalle

Risutec L-sarja on suunniteltu kannattavaan urakointityöhön, jossa yhdistyvät esikäsittely ja energiapuunkorjuu.

Jätepuun kerääminen tiheiltä alueilta tällä laitteella tekee energiapuun korjuusta paljon nopeampaa kuin tavanomainen menetelmä. Metsänomistajalle energiapuun kasvu lisää kannattavuutta. Risutec L3A on optimaalinen tiheille nuorille metsille tai raivaamattomille ensiharvennusleimikoille. Ennakkoraivaus, nuorten osien hoitaminen, harvennus ja totaaliraivaus voidaan tehdä tällä uskomattomalla koneella! Suosittelemme käyttämään keskikokoista tai raskasta harvesteria alustakoneena. Sopivilla tiheillä alueilla Risutec L-sarjan tulos voi olla 7 m3 / h.

MALLIT JA TEKNISET TIEDOT

LIITTYVÄT TUOTTEET

Usein kysytyt kysymykset

Oikean metsäkaivurin valinta riippuu käytöstä. Lue näkemyksemme aiheesta blogistamme täältä:

Tarjoamme vaihtelevia takuuaikoja tuotteesta riippuen. Tyypillinen takuu on vuosi tai 1000 tuntia sen mukaan, kumpi tulee ensin.

Paras tapa valita oikea malli on ottaa meihin yhteyttä suoraan . Voit käyttää tuotevalitsijamme myös täällä:

Tarjoamme rahoitusta kumppaneidemme kautta tietyissä paikoissa ota meihin yhteyttä ja kysy rahoitusta alueellasi. Voit lukea lisää rahoitusvaihtoehdoistamme täältä:

Teemme yhteistyötä urakoitsijoiden, yritysten ja metsänomistajien kanssa. Filosofiamme on rakentaa metsä ottaen huomioon kaikki taloudelliset ja ympäristölliset arvot. Siksi teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa myös maa-alueiden kunnostamisessa ja metsittämisessä sekä eri hiilidioksidin talteenottohankkeissa.

Koulutamme avainhenkilöstön asennuksen ja valmistuksen aikana laitteidemme toimintaan, jotta he voivat huoltaa ja huoltaa koneyksiköitä. Tarjoamme myös etäyhteyttä mekaanikkokäyntien määrän vähentämiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Alueestasi riippuen meillä on laaja jälleenmyyjä- ja palvelukeskusverkosto, joka varmistaa operatiivisen suorituskyvyn.