Search
Close this search box.
Ma - pe 8 - 17 (UTC + 02: 00)
+358 50 338 9160

m-sarja

Tie- , oja ja rautatiealueiden energiapuukorjuuseen.

Raivaa tie-, oja ja rautatiealueet tuottavasti m-sarjan avulla

Yli 13 tonnin kaivinkoneisiin karsivat katkaisukourat. Risutec M-sarja on oikea valinta oja-alueiden raivaamiseen ja polttopuun tekemiseen.

Kantokoukuilla voit nostaa kannot.

Tehokkaassa Risutec M-sarjan giljotiinileikkurissa on erillinen leikkaus- ja tartunta. Risutec M-sarja karsivana; kouraa nostamalla karsii ja rikkoo kuorta.

Valinnaisesti saatavilla oleva keräilyominaisuus on hyödyllinen etenkin energiapuun korjuussa metsässä. Kantokäsittelylaite myydään erikseen.

mallit ja tekniset yksityiskohdat

MEDIAGALLERIA

LIITTYVÄT TUOTTEET

Usein kysytyt kysymykset

Oikean metsäkaivurin valinta riippuu käytöstä. Lue näkemyksemme aiheesta blogistamme täältä:

Tarjoamme vaihtelevia takuuaikoja tuotteesta riippuen. Tyypillinen takuu on vuosi tai 1000 tuntia sen mukaan, kumpi tulee ensin.

Paras tapa valita oikea malli on ottaa meihin yhteyttä suoraan . Voit käyttää tuotevalitsijamme myös täällä:

Tarjoamme rahoitusta kumppaneidemme kautta tietyissä paikoissa ota meihin yhteyttä ja kysy rahoitusta alueellasi. Voit lukea lisää rahoitusvaihtoehdoistamme täältä:

Teemme yhteistyötä urakoitsijoiden, yritysten ja metsänomistajien kanssa. Filosofiamme on rakentaa metsä ottaen huomioon kaikki taloudelliset ja ympäristölliset arvot. Siksi teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa myös maa-alueiden kunnostamisessa ja metsittämisessä sekä eri hiilidioksidin talteenottohankkeissa.

Koulutamme avainhenkilöstön asennuksen ja valmistuksen aikana laitteidemme toimintaan, jotta he voivat huoltaa ja huoltaa koneyksiköitä. Tarjoamme myös etäyhteyttä mekaanikkokäyntien määrän vähentämiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Alueestasi riippuen meillä on laaja jälleenmyyjä- ja palvelukeskusverkosto, joka varmistaa operatiivisen suorituskyvyn.