Search
Close this search box.
Ma - pe 8 - 17 (UTC + 02: 00)
+358 50 338 9160

T-sarja

Maatilakäytön taimikonhoitolaite.

maatilojen raivaustarpeeseen ja taimikonhoitoon

Kevyt maatilojen raivaustyökalu ja nuorten taimikoiden hoitokone traktoreille ja kevyille kaivukoneille.

Tee se itse-tilan raivaamiiselle ja pusikoiden katkaisuun

Risutec TRC on oikea valinta taimikonhoitoon keveille alustakoneille, kuten traktoreille ja keveille kaivinkoneille. Minikaivuriin voidaan asentaa kauhan tilalle. Se voidaan asentaa myös Risutec- vaimenninriipukkeella.. Kyky leikata 360 astetta koneen ympärillä lisää tuottavuutta.

Risutec TRC: llä voidaan tyypillisesti hoitaa 0,1-0,2 ha / h nuorissa puistoissa.

mallit ja tekniset yksityiskohdat

MEDIAGALLERIA

LIITTYVÄT TUOTTEET

Usein kysytyt kysymykset

Oikean metsäkaivurin valinta riippuu käytöstä. Lue näkemyksemme aiheesta blogistamme täältä:

Tarjoamme vaihtelevia takuuaikoja tuotteesta riippuen. Tyypillinen takuu on vuosi tai 1000 tuntia sen mukaan, kumpi tulee ensin.

Paras tapa valita oikea malli on ottaa meihin yhteyttä suoraan . Voit käyttää tuotevalitsijamme myös täällä:

Tarjoamme rahoitusta kumppaneidemme kautta tietyissä paikoissa ota meihin yhteyttä ja kysy rahoitusta alueellasi. Voit lukea lisää rahoitusvaihtoehdoistamme täältä:

Teemme yhteistyötä urakoitsijoiden, yritysten ja metsänomistajien kanssa. Filosofiamme on rakentaa metsä ottaen huomioon kaikki taloudelliset ja ympäristölliset arvot. Siksi teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa myös maa-alueiden kunnostamisessa ja metsittämisessä sekä eri hiilidioksidin talteenottohankkeissa.

Koulutamme avainhenkilöstön asennuksen ja valmistuksen aikana laitteidemme toimintaan, jotta he voivat huoltaa ja huoltaa koneyksiköitä. Tarjoamme myös etäyhteyttä mekaanikkokäyntien määrän vähentämiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Alueestasi riippuen meillä on laaja jälleenmyyjä- ja palvelukeskusverkosto, joka varmistaa operatiivisen suorituskyvyn.