ASTA

Risutec ASTA är ett kranmonterbart GPS-system för markberedning och planteringssammanhang. Med ASTA kan uppdragsgivare och entreprenörer samordna sina processer samt koordinera plantlogistiken och minska spill.

ASTA GNSS/GPS system för effektivt skogsbruk

Med ASTA bryter du flaskhalsar i datauppsamling och infriar löftet om ståndortsanpassad, kostnadseffektiv och framtidssmart skogsbruk. 

Skogsbolag

Alla tycker vi om sagor – men då när det gäller att betala för uppdrag vill vi nog ha tillgång till fakta. Med ASTA betalar du för exakta timmar, styck eller yta. Dessutom har du tillgång till uppdaterad inventariedata via våra kraftfulla gränsnitt. 

Skogsägare

Vet du vad det händer i din skog? Med Risutec ASTA vet du som skogsägare var varje planta har satts, när den har planterats, information om ursprung och givetvis trädslaget. Du har alltså tillgång till den information som krävs för att handla med kolkrediter. 

Entreprenad

ASTA-systemet kan installeras på samtliga skogsmaskiner, vare sig det är frågan om markberedning eller maskinell plantering, dikesrensning. Systemet anger markberedningspositionen, arean och densiteten i realtid så att du slipper överarbeta objekt.

Skriv ut PDF-rapporter eller integrera punktdata i ditt val av GIS

Noggrant dokumenterat material är enkelt att vidarebefordra, lagra och bearbeta. ASTA kan fästas på alla skogsmaskiner och all Risutec-utrustning.

Risutec ASTA är integrerad i din grävmaskins joystick. Vi kan förprogrammera ofta använda operationer till olika knappar för effektiv användning. ASTA är en Android app och finns i Google Play Store för enkel nedladdning. Överlägg arbetsresultat på din önskade karta för rapportering och forskning. Studera effekter systematiskt för att få en förståelse för de optimala skogsodlingsinsatserna.

asta-report

MEDIAGALLERI

RELATERADE PRODUKTER

Precisionsskogsbruk är en del av en effektiv anläggning för planteringar. Kolla våra digitala skogsbrukslösningar för effektiv etablering.

FRÅGOR OCH SVAR

Att välja rätt skogsgrävmaskin handlar om service. Läs våra åsikter om ämnet på vår blogg här:

Vi erbjuder olika garantitider beroende på produkt. Vanlig garanti är ett år eller 1000 timmar, beroende på vilket som kommer först.

Det bästa sättet att välja rätt modell är att kontakta oss direkt . Du kan också använda vår produktväljare här:

Vi erbjuder finansiering genom våra partners på utvalda platser, tack kontakta oss för att fråga om finansiering i din region. Du kan läsa mer om våra finansieringsalternativ här:

Vi arbetar med skogsbruksentreprenörer, företag och skogsägare. Vår filosofi är att bygga skogen med hänsyn till alla värden, ekonomiska och miljömässiga. Därför arbetar vi också med kunder om landåterställning och skogsplantering, liksom koldioxidupptagningsprojekt.

Under installation och tillverkning kommer vi att utbilda din nyckelpersonal i hur vår utrustning fungerar så att de kan underhålla och underhålla enheterna. Vi tillhandahåller också fjärrkontroll för att minska antalet mekaniska besök och spara kostnader. Beroende på din region har vi ett omfattande nätverk av återförsäljare och servicecenter för att säkerställa din operativa prestanda.