ASTA-x

ASTA-x är en noggrann handhållen GPS- och RTK-lösning för platsfältplats på ett rutnät och datainsamling i fält.

DATABLAD

Ladda ner databladet för mer specifikationer.

ASTA-x Den exakta GPS- och RTK-lösningen

ASTA-x är en GIS / GNSS-mottagare för online- och offlineoperationer designat för precisionsskogsbruk. Tillämpningar är många, t.ex. skogsforskning, fröplantage och skogsplanering och uppföljning kan dra nytta av funktionerna i Risutec ASTA-x.

MÅNGSIDIG DOKUMENTERING OCH RAPPORTERING

ASTA-x hjälper dig att lokalisera närmaste koordinat på ett fördefinierat grid med noggrannhet på centimeternivå för applikationer som kräver ett exakt koordinat och noggrann platsdata. Det är den perfekta lösningen för skogsbruk, fröplantage och skogsforskning.

Realtidsdokumentation låter dig spara resultat på alla numeriska variabler av intresse med exakta, georefererad platsdata. ASTA-x inkluderar en molntjänst för datainhämtning och manipulation samt kraftfulla API:er som möjliggör realtidsintegrering med vilket GIS eller geografiskt ERP-system som helst.

MEDIAGALLERI

RELATERADE PRODUKTER

Precisionsskogsbruk är en del av en effektiv anläggning för planteringar. Kontrollera våra digitala skogsbrukslösningar för effektiv etablering.

FREKVENTA FRÅGOR

Att välja rätt skogsgrävmaskin handlar om service. Läs våra åsikter om ämnet på vår blogg här:

Vi erbjuder olika garantitider beroende på produkt. Vanlig garanti är ett år eller 1000 timmar, beroende på vilket som kommer först.

Det bästa sättet att välja rätt modell är att kontakta oss direkt . Du kan också använda vår produktväljare här:

Vi erbjuder finansiering genom våra partners på utvalda platser,kontakta oss för att fråga om finansiering i din region. Du kan läsa mer om våra finansieringsalternativ här:

Vi arbetar med skogsbruksentreprenörer, företag och skogsägare. Vår filosofi är att bygga skogen med hänsyn till alla värden, ekonomiska och miljömässiga. Därför arbetar vi också med kunder om landåterställning och skogsplantering, liksom koldioxidupptagningsprojekt.

Under installation och tillverkning kommer vi att utbilda er nyckelpersonal i hur vår utrustning fungerar så att de kan underhålla och optimera enheterna. Vi tillhandahåller också fjärrkontroll för att minska antalet mekaniska besök och spara kostnader. Beroende på din region har vi ett omfattande nätverk av återförsäljare och servicecenter för att säkerställa din operativa prestanda.