L-serien

Professionell röjare med biomassaggregat

lönsam monter med biomassaggregering

Med Risutec L-Serien kan du öka avkastningen i planterad ungskog, genom att kombinera röjning och ackumulering av bioenergi, en optimal lösning vid förstagallring, förröjning och slyröjning.

Ackumulerande bioenergiaggregat för skördarbas

Risutec L-serien är designad för lönsamt entreprenadarbete som kombinerar förröjning och samling av energiträ.

Risutec L-Serien är ett bioenergiaggregat för lönsam förröjning kombinerat med samling av energived. L-Serien kan monteras på mindre skördare och är utrustat med stubbehandling, ackumeleringsgrip, och ett långsamt roterande sågblad. För en skogsägare ger tillskott av energiträ lönsamhet. Risutec L-SERIEN är optimal för tät ungskog eller icke-röjd skog vid första gallring. Förröjning, röjning, förstagallring och samling av energived kan göras med en och samma maskin! Vi föreslår att du använder en medelstor eller tung skördare som bas. I lämpligt tätvuxna områden kan resultatet för Risutec L-serien vara 7 m3 / h.

MODELLER OCH TEKNISKA DETALJER

RELATERADE PRODUKTER

FRÅGOR OCH SVAR

Att välja rätt skogsgrävmaskin handlar om service. Läs våra åsikter om ämnet på vår blogg här:

Vi erbjuder olika garantitider beroende på produkt. Vanlig garanti är ett år eller 1000 timmar, beroende på vilket som kommer först.

Det bästa sättet att välja rätt modell är att kontakta oss direkt . Du kan också använda vår produktväljare här:

Vi erbjuder finansiering genom våra partners på utvalda platser, tack kontakta oss för att fråga om finansiering i din region. Du kan läsa mer om våra finansieringsalternativ här:

Vi arbetar med skogsbruksentreprenörer, företag och skogsägare. Vår filosofi är att bygga skogen med hänsyn till alla värden, ekonomiska och miljömässiga. Därför arbetar vi också med kunder om landåterställning och skogsplantering, liksom koldioxidupptagningsprojekt.

Under installation och tillverkning kommer vi att utbilda din nyckelpersonal i hur vår utrustning fungerar så att de kan underhålla och underhålla enheterna. Vi tillhandahåller också fjärrkontroll för att minska antalet mekaniska besök och spara kostnader. Beroende på din region har vi ett omfattande nätverk av återförsäljare och servicecenter för att säkerställa din operativa prestanda.