m-serien

Risutec M-Seriens energiklipp till grävmaskin är en effektiv lösning för röjning av vägkanter.

effektiv energiklipp för röjning vid vägar och skenor

Energiklipp till grävmaskiner över 13-ton. Energiklippen Risutec M50ex är rätt val för skogsproffs vid dikesrensning och för samling av energived.

Kraftig kapning med M-Serien

Vår största modell M50ex har ett kraftigt skärsystem och beskärning sker med roterande skärblad. Basmodellen har ett separat skärbladssystem och en skild gripsektion. Med gripen är det möjligt att beskära bestånd genom att lyfta gripen från trädets bas.

Basmodellen kan bestyckas med en rotator som är särskilt nyttig vid uppdrag som inbeffattar sortering av energived. Energiklippen kan också bestyckas med stubbehandling för bekämpning av rotröta. Stubbehandlingslösning säljs separat.

modeller och tekniska detaljer

MEDIAGALLERI

RELATERADE PRODUKTER

FRÅGOR OCH SVAR

Att välja rätt skogsgrävmaskin handlar om service. Läs våra åsikter om ämnet på vår blogg här:

Vi erbjuder olika garantitider beroende på produkt. Vanlig garanti är ett år eller 1000 timmar, beroende på vilket som kommer först.

Det bästa sättet att välja rätt modell är att kontakta oss direkt . Du kan också använda vår produktväljare här:

Vi erbjuder finansiering genom våra partners på utvalda platser, tack kontakta oss för att fråga om finansiering i din region. Du kan läsa mer om våra finansieringsalternativ här:

Vi arbetar med skogsbruksentreprenörer, företag och skogsägare. Vår filosofi är att bygga skogen med hänsyn till alla värden, ekonomiska och miljömässiga. Därför arbetar vi också med kunder om landåterställning och skogsplantering, liksom koldioxidupptagningsprojekt.

Under installation och tillverkning kommer vi att utbilda din nyckelpersonal i hur vår utrustning fungerar så att de kan underhålla och underhålla enheterna. Vi tillhandahåller också fjärrkontroll för att minska antalet mekaniska besök och spara kostnader. Beroende på din region har vi ett omfattande nätverk av återförsäljare och servicecenter för att säkerställa din operativa prestanda.