PM

En kompakt planteringsmaskin för entreprenad och självverksamma markägare. Risutec PM är avsedd för olika entreprenör och markägare med optimalt antal plantor per laddning.

PM skogsföryngring- och plantering för svensk mark

En kompakt planteringsmaskin för entreprenad och självverksamma markägare. Risutec PM-serien består av två modeller. PM160-modellen är avsedd för professionell upphandling med optimalt antal plantor, medan den något mindre PM120 fungerar bra för mark- och skogsägare såväl som jordbrukare.

Högläggning för torvmark och mineraljord

PM-trädplanteringsmaskinen använder en jordbearbetare som antingen höglägger och inverterar jorden, skopan kan också användas för att skrapa ytskiktet om det är stenigt, eller vid direkt sådd.

Modeller och tekniska detaljer

MEDIAGALLERI

RELATERADE PRODUKTER

FRÅGOR OCH SVAR

Att välja rätt skogsgrävmaskin handlar om service. Läs våra åsikter om ämnet på vår blogg här:

Vi erbjuder olika garantitider beroende på produkt. Vanlig garanti är ett år eller 1000 timmar, beroende på vilket som kommer först.

Det bästa sättet att välja rätt modell är att kontakta oss direkt . Du kan också använda vår produktväljare här:

Vi erbjuder finansiering genom våra partners på utvalda platser,kontakta oss för att fråga om finansiering i din region. Du kan läsa mer om våra finansieringsalternativ här:

Vi arbetar med skogsbruksentreprenörer, företag och skogsägare. Vår filosofi är att bygga skogen med hänsyn till alla värden, ekonomiska och miljömässiga. Därför arbetar vi också med kunder om landåterställning och skogsplantering, liksom koldioxidupptagningsprojekt.

Under installation och tillverkning kommer vi att utbilda er nyckelpersonal i hur vår utrustning fungerar så att de kan underhålla och optimera enheterna. Vi tillhandahåller också fjärrkontroll för att minska antalet mekaniska besök och spara kostnader. Beroende på din region har vi ett omfattande nätverk av återförsäljare och servicecenter för att säkerställa din operativa prestanda.