R-SERIEN

R-Serien är ett röjningsaggregat för proffs, med långsamt roterande blad.

R-serien - professionell röjning

R-Serien är ett röjningsaggregat för proffs, med långsamt roterande blad. R-Serien kan monteras på medelstora basmaskiner och liten skördare.

om r-serien

R-serien är ett utmärkt val vid röjningsuppdrag för medelstor bas och lätta skördare. På grund av maskinens mångsidighet och dess stora kapacitet ger R-Serien god lönsamhet för röjning i ungt bestånd och vid röjning överlag.

Produktiviteten beror på beståndet, men är i snitt 0,2-0,3 ha / timme.

modeller och tekniska detaljer

RELATERADE PRODUKTER

FRÅGOR OCH SVAR

Att välja rätt skogsgrävmaskin handlar om service. Läs våra åsikter om ämnet på vår blogg här:

Vi erbjuder olika garantitider beroende på produkt. Vanlig garanti är ett år eller 1000 timmar, beroende på vilket som kommer först.

Det bästa sättet att välja rätt modell är att kontakta oss direkt . Du kan också använda vår produktväljare här:

Vi erbjuder finansiering genom våra partners på utvalda platser, tack kontakta oss för att fråga om finansiering i din region. Du kan läsa mer om våra finansieringsalternativ här:

Vi arbetar med skogsbruksentreprenörer, företag och skogsägare. Vår filosofi är att bygga skogen med hänsyn till alla värden, ekonomiska och miljömässiga. Därför arbetar vi också med kunder om landåterställning och skogsplantering, liksom koldioxidupptagningsprojekt.

Under installation och tillverkning kommer vi att utbilda din nyckelpersonal i hur vår utrustning fungerar så att de kan underhålla och underhålla enheterna. Vi tillhandahåller också fjärrkontroll för att minska antalet mekaniska besök och spara kostnader. Beroende på din region har vi ett omfattande nätverk av återförsäljare och servicecenter för att säkerställa din operativa prestanda.