T-serien

Risutec TRC är perfekt för slyröjning eller förröjning av ungskog med traktor, lätt grävmaskin, eller skotare.

röjning för självverksamma markägare och entreprenad

Röjning av mindre trakt och ungskog för traktorer och lätta grävmaskiner.

Röjning för självverksamma

Risutec TRC är perfekt för slyröjning eller förröjning av ungskog med traktor. Risutec TRC kan även anpassas för minigrävare. Byt ut gripen eller skopan mot sågen, samma anslutning gäller. Det långsamt roterande sågbladet förebygger ny utväxt av bladsnår. Förmågan att röja 360 grader runt maskinen ökar produktiviteten.

Du uppnår typiskt 0,1-0,2 ha/timme med Risutec TRC.

modeller och tekniska detaljer

MEDIAGALLERI

RELATERADE PRODUKTER

FRÅGOR OCH SVAR

Att välja rätt skogsgrävmaskin handlar om service. Läs våra åsikter om ämnet på vår blogg här:

Vi erbjuder olika garantitider beroende på produkt. Vanlig garanti är ett år eller 1000 timmar, beroende på vilket som kommer först.

Det bästa sättet att välja rätt modell är att kontakta oss direkt . Du kan också använda vår produktväljare här:

Vi erbjuder finansiering genom våra partners på utvalda platser, tack kontakta oss för att fråga om finansiering i din region. Du kan läsa mer om våra finansieringsalternativ här:

Vi arbetar med skogsbruksentreprenörer, företag och skogsägare. Vår filosofi är att bygga skogen med hänsyn till alla värden, ekonomiska och miljömässiga. Därför arbetar vi också med kunder om landåterställning och skogsplantering, liksom koldioxidupptagningsprojekt.

Under installation och tillverkning kommer vi att utbilda din nyckelpersonal i hur vår utrustning fungerar så att de kan underhålla och underhålla enheterna. Vi tillhandahåller också fjärrkontroll för att minska antalet mekaniska besök och spara kostnader. Beroende på din region har vi ett omfattande nätverk av återförsäljare och servicecenter för att säkerställa din operativa prestanda.