Search
Close this search box.
Ma - pe 8 - 17 (UTC + 02: 00)
+358 50 338 9160

ASTA

Risutec ASTA: n peruskoneeseen asennettava metsänhoidon GPS-dokumentointijärjestelmä näyttää taimi- ja muokkauspaikat sekä istutus- ja raivausalueet reaaliajassa.

DATASHEET

Lataa tästä esite lisätietoineen.

Risutec ASTA gps dokumentointijärjestelmä

ASTA-metsätalouden GPS-dokumentointijärjestelmä on kustannustehokas tapa raportoida ja näyttää taimi- ja muokkauspaikkojen sijainnit, pinta-alat, istutustiheydet ja kappalemäärät reaaliajassa. ASTA: ta voidaan käyttää myös raivausalueiden dokumentointiin.

ASTA käyttöohje (versio 4821) ladattavissa tästä. 

ASTA ohjelmistotuen päivystysnumero: +358 41 4725018 
Avoinna  08:00 – 16:00 ma-pe (ei arkipyhät) 

ASTA Tarvikkeiden noutopiste Mäntyharju (antennit ja kaapelit) Jani Mäntynen, puh. 040 740 5916. Soita etukäteen ja sovi.

Tulosta PDF-raportteja tai integroi pistetiedot valitsemaasi paikkatietojärjestelmään

ASTA sisältää työtehokkuuden laskurin, näyttää istutetun alueen visuaalisesti ja tarjoaa yksinkertaisen työkalun istutustietojen raportointiin ja muokkaamiseen jälkikäteen. Se voidaan kiinnittää kaikkiin metsäkoneisiin ja kaikkiin Risutec-laitteisiin.

Risutec ASTA on integroitu kaivinkoneen ohjainkahvaan. Voimme esiohjelmoida usein käytetyt toiminnot eri painikkeisiin tehokasta käyttöä varten. ASTA toimii Androidilla ja on saatavana Google Play Kaupasta. Siirrä tulokset haluamallesi kartalle raportointia ja tutkimusta varten. Tutki vaikutuksia systemaattisesti saadaksesi käsityksen optimaalisista metsänhoitopanoksista.

asta-report

MEDIAGALLERIA

LIITTYVÄT TUOTTEET

Usein kysytyt kysymykset

Oikean metsäkaivurin valinta riippuu käytöstä. Lue näkemyksemme aiheesta blogistamme täältä:

Tarjoamme vaihtelevia takuuaikoja tuotteesta riippuen. Tyypillinen takuu on vuosi tai 1000 tuntia sen mukaan, kumpi tulee ensin.

Paras tapa valita oikea malli on ottaa meihin yhteyttä suoraan . Voit käyttää tuotevalitsijamme myös täällä:

Tarjoamme rahoitusta kumppaneidemme kautta tietyissä paikoissa ota meihin yhteyttä ja kysy rahoitusta alueellasi. Voit lukea lisää rahoitusvaihtoehdoistamme täältä:

Teemme yhteistyötä urakoitsijoiden, yritysten ja metsänomistajien kanssa. Filosofiamme on rakentaa metsä ottaen huomioon kaikki taloudelliset ja ympäristölliset arvot. Siksi teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa myös maa-alueiden kunnostamisessa ja metsittämisessä sekä eri hiilidioksidin talteenottohankkeissa.

Koulutamme avainhenkilöstön asennuksen ja valmistuksen aikana laitteidemme toimintaan, jotta he voivat huoltaa ja huoltaa koneyksiköitä. Tarjoamme myös etäyhteyttä mekaanikkokäyntien määrän vähentämiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Alueestasi riippuen meillä on laaja jälleenmyyjä- ja palvelukeskusverkosto, joka varmistaa operatiivisen suorituskyvyn.