PM

Mätästävä istutuskone ammattikäyttöön. Risutec PM on tarkoitettu ammattimaiseen urakointiin optimaalisen taimimäärän kanssa.

PM-puiden istutuskone märkiin olosuhteisiin

Pienikokoinen puiden istutuskone ammattikäyttöön. Risutec PM160 on tarkoitettu ammattimaiseen urakointiin optimaalisen taimien määrän kanssa, kun taas hieman pienempi PM120 toimii hyvin maa- ja metsänomistajille.

Mätästys märissä olosuhteissa

PM-puiden istutuskone käyttää mätästävää maanmuokkainta, laitteella voi myös laikuttaa. 

mallit ja tekniset yksityiskohdat

MEDIAGALLERIA

LIITTYVÄT TUOTTEET

Usein kysytyt kysymykset

Oikean metsäkaivurin valinta riippuu käytöstä. Lue näkemyksemme aiheesta blogistamme täältä:

Tarjoamme vaihtelevia takuuaikoja tuotteesta riippuen. Tyypillinen takuu on vuosi tai 1000 tuntia sen mukaan, kumpi tulee ensin.

Paras tapa valita oikea malli on ottaa meihin yhteyttä suoraan . Voit käyttää tuotevalitsijamme myös täällä:

Tarjoamme rahoitusta kumppaneidemme kautta tietyissä paikoissa ota meihin yhteyttä ja kysy rahoitusta alueellasi. Voit lukea lisää rahoitusvaihtoehdoistamme täältä:

Teemme yhteistyötä urakoitsijoiden, yritysten ja metsänomistajien kanssa. Filosofiamme on rakentaa metsä ottaen huomioon kaikki taloudelliset ja ympäristölliset arvot. Siksi teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa myös maa-alueiden kunnostamisessa ja metsittämisessä sekä eri hiilidioksidin talteenottohankkeissa.

Koulutamme avainhenkilöstön asennuksen ja valmistuksen aikana laitteidemme toimintaan, jotta he voivat huoltaa ja huoltaa koneyksiköitä. Tarjoamme myös etäyhteyttä mekaanikkokäyntien määrän vähentämiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Alueestasi riippuen meillä on laaja jälleenmyyjä- ja palvelukeskusverkosto, joka varmistaa operatiivisen suorituskyvyn.